ST/specialist-läkare barn- och ungdomsmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST/specialist-läkare barn- och ungdomsmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti.

Vi erbjuder

Som specialistläkare jobbar du som allmänpediatriker i såväl öppen- som slutenvård. Du kommer att ha möjlighet att fördjupa dig i ett eller flera barnmedicinska delområden.

Tillsammans med din huvudhandledare lägger du som ST-läkare upp ditt schema som följer Barnläkarföreningens målbeskrivning.
Randning på neo-IVA i Linköping samt BUP i Kalmar ingår i utbildningen.

. Om du är intresserad av att jobba på en trevlig och utvecklande arbetsplats med bra utbildningsklimat
. Om du vill bli (eller är) barnläkare och vill jobba med barnets bästa i fokus
. Om du vill jobba och bo i årets sommarstad eller i dess närhet

Då tycker vi att du ska ansöka!

Vi söker

Du är legitimerad läkare. Du har god samarbetsförmåga och personligt engagemang i ditt arbete.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken förser de 27 000 barn och ungdomarna (0-18 år) i upptagningsområdet med akut och planerad barnmedicinsk vård och omsorg. Vi har ett bra samarbete med universitetskliniken i Linköping och barnkirurgiska kliniken i Lund. Möjlighet till delspecialisering finns.
Neonatalvård bedrivs från 30 veckor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:64 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Heltid Sysselsättningsgrad:Tillsvidareanställd Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-08-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.