Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Studierektor/Specialist i allmänmedicin

Studierektor/Specialist i allmänmedicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Studierektor/Specialist i allmänmedicin. Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Primärvårdsförvaltningen söker specialist i allmänmedicin med intresse för studierektorskap till mellersta Kalmar län; Oskarshamn, Högsby, Mönsterås och Blomstermåla. Uppdraget som studierektor är 8 timmar per vecka och tidsbegränsat till och med 2017-12-31. Övrig tid arbetar du som specialist i allmänmedicin på hälsocentral.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som studierektor har du bland annat till uppgift att vara delaktig som rådgivande vid rekrytering av ST-läkare i allmänmedicin. Du ansvarar för att det upprättas utbildningsplaner samt att ST-läkarna får tillgång till de utbildningar som anordnas. Som studierektor är du engagerad i AT-frågor och AT-rekrytering, även vår satsning på Allmänmedicin-AT. Studierektorn utgör även ett stöd till våra AT- och ST-handledare. För att komma till din rätt förväntas du på ett konstruktivt sätt kunna kommunicera landstingets budskap och dina iakttagelser med blivande utbildningsläkare, de övriga studierektorerna och handledare, samt verksamhetschefer och specialister.

Som specialist i allmänmedicin inom Primärvårdsförvaltningen arbetar du tillsammans med andra yrkeskategorier runt patienten. Det kan vara allt från akuta fall till förebyggande vård och livsstilsfrågor. Vi värdesätter en god patientrelation grundad på kontinuitet. I ditt arbete har du goda möjligheter att konsultera arbetskamrater samt andra specialister för att patienten ska få en kvalificerad vård och när så behövs remittera vidare. Vi tycker att det är viktigt med utveckling, därför har du möjlighet att delta i FQ grupper, utbildningstillfällen, handledning och möten med specialister i allmänmedicin i länet. Du får arbeta som specialist i allmänmedicin inom en organisation som har bland de bästa resultaten i Sveriges primärvård, både i Öppna jämförelser och Nationella patientenkäten - tillsammans med duktiga och engagerade arbetskamrater som har roligt tillsammans på jobbet.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin med intresse för utbildning och dokumenterad erfarenhet, samt kompetens gällande hela den verksamhet som ingår i uppdraget som allmänläkare. Arbetsgivaren kan vid behov anordna kompletterande utbildning inom områden där behov finns.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:138 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd. Särskilt förordnande som studierektor Sysselsättningsgrad:Heltid/Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.