Tandhygienist till Folktandvården Borgholm

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandhygienist till Folktandvården Borgholm. Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Borgholm ligger på Öland och är en populär semesterort på bra pendlingsavstånd från Kalmar och fastlandet. Här bor och arbetar du nära stränder, golfbanor och det historiska världsarvet. Folktandvården Borgholm är en modern klinik i centrala Borgholm med 8 medarbetare som nu söker förstärkning av en tandhygienist.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Hos oss har du goda möjligheter att vidareutvecklas inom de områden du är speciellt intresserad av. Vi har ett nära samarbete med specialisttandvården i Kalmar för ytterligare auskultation eller vidareutveckling. Vi har också ett nära samarbete mellan folktandvårdsklinikerna på Öland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandhygienist och som, tillsammans med oss, vill vidareutveckla vår verksamhet och teamtandvård. Du kan vara nyutbildad eller erfaren inom yrket. Är du nyutbildad tandhygienist får du en handledare som kan stötta dig i din nya yrkesroll. Vi värdesätter om du är flexibel, initiativrik och har en positiv inställning samt engagemang för ditt yrke. Vi ser gärna att du är intresserad av utåtriktat hälsovårdsarbete.

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik, sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:14 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.