Tandhygienist till Folktandvården i Nybro

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandhygienist till Folktandvården i Nybro. Välkommen med din ansökan senast den 4 juni.

Vi erbjuder

Vi söker en ansvarsfull och målinriktad tandhygienist med viljan och förmågan att kunna arbeta såväl självständigt som i team. Där har du som tandhygienist en viktig roll. Hos oss arbetar du med både barn- och vuxentandvård och arbetssättet präglas av dialog inom teamen, med patienten i centrum. I din funktion ingår också att arbeta med vår mobila tandvårdsutrustning.

Du har goda möjligheter att själv påverka din utveckling och dina arbetstider. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service. Stor vikt kommer att läggs vid personlig lämplighet.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du också en handledare så att du i lugna former kan växa in i arbetet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Nybro är staden i glasriket som har ett bra geografiskt läge mellan Växjö, Kalmar och Öland. Folktandvården i Nybro är en toppmodern klinik belägen mitt i centrala Nybro. Vi är ett arbetslag på lite drygt 20 medarbetare som nu söker en tandhygienist.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:28 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.