Tandhygienist till Folktandvården i Västervik/Ankarsrum

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandhygienist till Folktandvården i Västervik/Ankarsrum. Välkommen med din ansökan senast den 9 juli.

Vi erbjuder

Vårt fokus ligger på fortsatt utveckling av teamtandvården och där har du som tandhygienist en viktig roll. Du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och utvecklingen. Vår erfarenhet är omfattande, men vi är också lyhörda för ny kunskap och nya idéer. Är du nyutexaminerad får du en handledare som stöttar dig i din nya yrkesroll.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter utgörs av förebyggande tandvård till såväl barn som vuxna. Fokus ligger på traditionella tandhygienistuppgifter såsom undersökningar, depuration och profylax, vilket innebär att du ska kunna arbeta självständigt med våra patienter. Vi är måna om att utveckla teamarbetet och det kan då även förekomma viss assistans i arbetsuppgifterna.

Vi söker

Vi söker en ansvarsfull tandhygienist med ambitioner att utvecklas i sitt yrke. Vilja att arbeta i team värderas högt och stor vikt läggs vid positiv inställning och engagemang i klinikens utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens och uppmuntrar också den som vill ha egna ansvarsområden.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och därefter följer intressanta föreläsningar och möjlighet till auskultation på specialisttandvården. Detta gör att du som nyanställd får god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Västervik är staden som i första hand förknippas med hav, kust och skärgård. Här finns närhet till arbete, service och fritid i kombination med möjlighet till boende i vacker miljö. Sommaren är årets höjdpunkt men Västervik är i allra högsta grad en stad som lever året om.

Folktandvården i Västervik är en av våra största allmäntandvårdskliniker och här arbetar 7 tandläkare, 6 tandhygienister och 13 tandsköterskor i nära samverkan. Till kliniken hör också en annexklinik belägen i Ankarsrum, ca två mil från Västerviks centrum. Nu vill vi bli fler och söker därför en tandhygienist.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:32 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.