Tandhygienist till Folktandvården Nybro/Emmaboda

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandhygienist till Folktandvården Nybro/Emmaboda. Välkommen med din ansökan senast den 27 september.

Vi erbjuder

Vårt mål är att arbeta med en teaminriktad vårdmodell och att teamarbetet ska präglas av dialog och ansvarsfördelning. Ett av de ledord som styr klinikens verksamhet är "hälsoinriktning" och klinikens tandhygienister har en central roll i den uppsökande verksamheten.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandhygienist och som, tillsammans med oss, vill vidareutveckla vår verksamhet och teamtandvård. Därför ser vi gärna att du är intresserad av utåtriktat hälsovårdsarbete. Vi värdesätter positiv inställning, engagemang och känsla för service. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet samt förmågan att arbeta både självständigt och att samverka i team. Har du erfarenhet av att arbeta med journaldatasystemet T4 samt digital röntgen är det meriterande men inget krav.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du också en handledare så att du i lugna former kan växa in i arbetet.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Nybro/Emmaboda är en klinik med två arbetsplatser och en gemensam klinikchef. Vi är ett totalt arbetslag på ett 30-tal medarbetare som söker en tandhygienist. Båda arbetsplatserna ligger mitt i glasriket och har ett bra geografiskt läge med pendelavstånd till Kalmar, Växjö och Karlskrona.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:42 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.