Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandläkare Folktandvården Vimmerby

Tandläkare Folktandvården Vimmerby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare Folktandvården Vimmerby. Välkommen med din ansökan senast den 9 juni.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Vimmerby ligger nordöstra Kalmar län mitt i den småländska kulturbygden. Området är framför allt känt för Hultsfredsfestivalen och Astrid Lindgrens värld. På Folktandvården i Vimmerby arbetar 17 medarbetare varav 4 är tandläkare. Vi vill bli fler och söker nu därför ytterligare en tandläkare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Klinikens fokus ligger på utveckling av teamtandvården och här har du som tandläkare en viktig roll. På kliniken arbetar du med både barn- och vuxentandvård där arbetssättet präglas av dialog inom teamen och med patienten i centrum. Du har goda möjligheter att själv påverka din utveckling och är du nyutbildad får en handledare som hjälper dig att växa in i din yrkesroll. Vi har erfarenhet, men är också intresserade av ny kunskap samt för dina önskemål om att vidareutvecklas i arbetet.

Kliniken ett nära samarbete med enheten för specialist- och sjukhustandvård i Västervik och tillsammans med övriga allmäntandvårdskliniker i norra länet finns en etablerad nätverkssamverkan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull, målinriktad och med ambitioner att utvecklas som tandläkare. Vilja att arbeta i team värderas högt och stor vikt läggs vid positiv inställning och engagemang i klinikens utveckling.

Vi erbjuder ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och därefter följer intressanta föreläsningar och möjlighet till auskultation på specialisttandvården. Detta gör att du som nyanställd får god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:34 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.