Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandläkare till Folktandvården i Kalmar län

Tandläkare till Folktandvården i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 5 oktober.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbuda dig ett stimulerande och utmanande jobb som tandläkare på Folktandvården i Kalmar län. Just nu söker vi tandläkare med viljan att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

I din roll som tandläkare har du goda möjligheter att påverka din utveckling. Du arbetar med både barn- och vuxentandvård och arbetssättet präglas av dialog inom laget med patienten i centrum. Samarbetet med tandsköterskor och tandhygienister är viktigt samtidigt som alla ges möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull och målmedveten och intresserad av att arbeta i lag. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och är engagerad i såväl din egen som klinikens och Folktandvårdens utveckling.

Vår erfarenhet är stor, men vi är också lyhörda för ny kunskap och uppmuntrar dig att vidareutvecklas i arbetet. Är du nyutbildad erbjuder vi en strukturerad handledning som hjälper dig att växa in i din yrkesroll.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen. Sista delen innefattar auskultation på vår specialisttandvård.

Just nu söker vi tandläkare till följande kliniker:

. Folktandvården Västervik/Ankarsrum
. Folktandvården Mönsterås
. Folktandvården Ljungbyholm/Torsås
. Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga
. Folktandvården Smålandsgatan i Kalmar

Läs mer om klinikerna och möt några av våra medarbetare på vår hemsida www.ltkalmar.se/folktandvarden

Ange i din ansökan till vilken eller vilka kliniker du söker.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:53 Placering/enhet:Folktandvården Antal platser:6 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.