Tandläkare till Folktandvården Torsås/Ljungbyholm

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården Torsås/Ljungbyholm. Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Torsås/Ljungbyholm är en klinik med 2 arbetsplatser och en gemensam klinikchef. Vi är ett totalt arbetslag på runt 22 medarbetare. Båda arbetsplatserna ligger i lantliga och kustnära omgivningar, med pendelavstånd både till Kalmar och Karlskrona. Nu söker vi en tandläkare till Torsås.
Folktandvården i Torsås ligger i södra Kalmar län mitt i den småländska hantverksbygden. Kliniken, som har 10 medarbetare, sätter patienternas munhälsa i centrum.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Klinikens fokus ligger på utveckling av teamtandvården och här har du som tandläkare en viktig roll. På kliniken arbetar du med både barn- och vuxentandvård där arbetssättet präglas av dialog inom teamen och med patienten i centrum. Du har goda möjligheter att påverka din utveckling och är du nyutbildad får du en handledare som hjälper dig att växa in i din yrkesroll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare och värdesätter kvalitet i det kliniska arbetet såväl som bemötandet av patienter. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo och uppmuntrar också till egna ansvarsområden.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:12 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.