Tandläkare till Folktandvården Västervik/Ankarsrum

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården Västervik/Ankarsrum. Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Västervik är staden som i första hand förknippas med hav, kust och skärgård. Här finns närhet till arbete, service och fritid, i kombination med möjlighet till boende i vacker miljö. Sommaren är årets höjdpunkt men Västervik är i allra högsta grad en stad som lever året om.

Folktandvården i Västervik är en av våra största allmäntandvårdskliniker och här arbetar 27 medarbetare varav 7 är tandläkare Till kliniken hör också en annexklinik belägen i Ankarsrum, ca två mil från Västerviks centrum. Nu söker vi en tandläkare som vill vara delaktig i vår fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vårt fokus ligger på fortsatt utveckling av teamtandvården och där har du som tandläkare en viktig roll. Du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och är du nyutexaminerad får du en handledare som hjälper dig att växa in i din yrkesroll. Vi har lång erfarenhet, men vi är också lyhörda för ny kunskap samt för dina önskemål om att vidareutvecklas i arbetet.

Vår klinik har ett nära samarbete med enheten för specialist- och sjukhustandvård i Västervik och tillsammans med övriga allmäntandvårdskliniker i norra länet finns en etablerad nätverkssamverkan.

Kvalifikationer

Vi söker en ansvarsfull tandläkare med ambitioner att utvecklas i sitt yrke. Viljan att arbeta i team värderas högt och stor vikt läggs vid en positiv inställning och engagemang i såväl klinikens som Folktandvårdens utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens och uppmuntrar också den som vill ha egna ansvarsområden.

Om Folktandvården i Kalmar län
Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen. Sista delen innefattar auskultation på vår specialisttandvård.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:6 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.