Tandläkare till Folktandvården Vimmerby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Folktandvården Vimmerby. Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Vimmerby ligger nordöstra Kalmar län mitt i den småländska kulturbygden. Området är framför allt känt för Astrid Lindgrens värld. På Folktandvården i Vimmerby arbetar 16 medarbetare varav 3 är tandläkare. Vi vill bli fler och söker nu därför ytterligare en tandläkare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vårt fokus ligger på utveckling av teamtandvården och här har du som tandläkare en viktig roll. I din roll som tandläkare har du goda möjligheter att påverka din situation och utvecklingen. Du arbetar med både barn- och vuxentandvård och arbetssättet präglas av dialog inom laget med patienten i centrum. Samarbetet med tandhygienister och tandsköterskor är en viktig del av hälsoinriktningen samtidigt som alla ges möjlighet att arbeta på toppen av sin kompetens.

Förutom grannkliniken i Hultsfred har vi ett nära samarbete med enheten för specialist- och sjukhustandvård i Västervik och tillsammans med övriga allmäntandvårdskliniker i norra länet finns en etablerad nätverkssamverkan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ansvarsfull och målmedveten och med intresse av att arbeta i lag. För oss är det viktigt att du har en positiv inställning och är engagerad i såväl din egen som klinikens och Folktandvårdens utveckling. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo.

Om Folktandvården i Kalmar län
Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen. Sista delen innefattar auskultation på vår specialistandvård.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:8 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.