Tandläkare till Lindsdal, Folktandvården i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandläkare till Lindsdal, Folktandvården i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 18 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Lindsdal är en nyrenoverad klinik som ligger mitt i Lindsdals centrum, ca 10 km norr om Kalmar, i anslutning till vårdcentralen och apoteket samt med närhet till butik, café och gym. Här arbetar ca 15 medarbetare som nu söker förstärkning av en tandläkare som vill vara delaktig i klinikens fortsatta utveckling.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Klinikens fokus ligger på fortsatt utveckling av teamtandvården och där har du som tandläkare en viktig roll som teamledare. Vi arbetar hälsoinriktat och vi vill naturligtvis ge patienterna det allra bästa omhändertagandet. Du har goda möjligheter att själv påverka arbetssättet och utvecklingen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet inom tandläkaryrket eller är nyexaminerad tandläkare. Är du nyutexaminerad tandläkare får du en handledare som stöttar dig i din nya yrkesroll. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet samt förmågan att arbeta både självständigt och att samverka i team. Vi värdesätter även att du är serviceinriktad och ansvarstagande som person.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan allmäntandvård och specialisttandvård.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:10 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell länesättning Ansök senast:2017-04-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.