Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Emmaboda

Tandsköterska Folktandvården Emmaboda

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Emmaboda. Välkommen med din ansökan senast den 14 juni.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvården Emmaboda ligger mitt i glasriket mellan städerna Kalmar, Växjö och Karlskrona. Kliniken består av ett arbetslag på 12 medarbetare som nu söker ytterligare en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vårt mål är att arbeta på ett teaminriktat arbetssätt som präglas av dialog och ansvarsfördelning inom teamet med patienten i centrum. Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med många varierande uppgifter vad gäller kliniskt patientarbete och du bör därför vara organiserad och serviceinriktad som person. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar, är flexibel och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar med fokus på både Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:36 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-14 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.