Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Gamleby

Tandsköterska Folktandvården Gamleby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Gamleby. Välkommen med din ansökan senast den 18 maj.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Gamleby är en mindre ort belägen strax norr om centralorten Västervik i norra Kalmar län. Området erbjuder en vacker skogsnatur men också närhet till en av landets vackraste skärgårdar.

Folktandvården i Gamleby är en lagom stor klinik och här arbetar 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor i nära samverkan. Nu vill vi bli fler och söker därför ytterligare en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Patienterna består av såväl barn som vuxna och dina uppgifter innebär både assistans och eget patientarbete. Förutom arbetet på kliniken deltar du också i klinikens utåtriktade verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Vi erbjuder ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:28 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.