Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Högsby

Tandsköterska Folktandvården Högsby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Högsby. Välkommen med din ansökan senast den 28 september.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvården Högsby är en mellanstor klinik belägen ca 3 mil väster om Oskarshamn i mellersta Kalmar län. Kliniken har totalt 10 medarbetare; 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor, och arbetssättet präglas av gott kamratskap och sammanhållning. Nu söker vi ytterligare en tandsköterska till vår klinik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Patienterna består av såväl barn som vuxna och dina uppgifter innebär både assistans och eget patientarbete. Förutom arbetet på kliniken kan det också bli aktuellt att delta i den utåtriktade verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Är du nyutbildad får du en handledare som hjälper dig att växa in i din nya yrkesroll.

Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:52 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.