Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Hultsfred

Tandsköterska Folktandvården Hultsfred

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Hultsfred. Välkommen med din ansökan senast den 26 september.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Hultsfred ligger nordöstra Kalmar län mitt i den småländska kulturbygden. På Folktandvården i Hultsfred arbetar 14 medarbetare varav 8 är tandsköterskor. Nu vill vi bli fler och söker därför ytterligare en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Klinikens fokus ligger på utveckling av teamtandvården och här har du som tandsköterska en viktig roll. På kliniken arbetar du med både barn- och vuxentandvård där arbetssättet präglas av dialog inom teamen och med patienten i centrum.

I tjänsten som tandsköterska igår att assistera men du kommer också att kunna arbeta i receptionen samt bedriva eget patientarbete. Du har goda möjligheter att påverka din utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker en ansvarsfull och målinriktad tandsköterska med ambitioner att utvecklas i yrket. Vilja att arbeta i team, en positiv inställning och engagemang i klinikens utveckling värderas högt. Stor vikt läggs dessutom vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Goda kunskaper i journalsystemet T4 är meriterande.

Vi erbjuder ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och därefter följer intressanta föreläsningar om Folktandvården. Detta gör att du som nyanställd får god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutbildad får du en handledare som hjälper dig att växa in i yrket.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:51 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.