Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska Folktandvården Västervik/Ankarsrum

Tandsköterska Folktandvården Västervik/Ankarsrum

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska Folktandvården Västervik/Ankarsrum. Välkommen med din ansökan senast den 21 juni.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Västervik är staden som i första hand förknippas med hav, kust och skärgård. Här finns närhet till arbete, service och fritid i kombination med möjlighet till boende i vacker miljö. Sommaren är årets höjdpunkt men Västervik är i allra högsta grad en stad som lever året om.

Folktandvården i Västervik är en av våra största allmäntandvårdskliniker och här arbetar 8 tandläkare, 8 tandhygienister och 15 tandsköterskor i nära samverkan. Till kliniken hör också en annexklinik belägen i Ankarsrum, ca två mil från Västerviks centrum. Nu behöver vi förstärkning och söker därför en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på kliniken kommer du till största delen att arbeta med teamarbete. Detta innebär att du bedriver självständigt patientarbete men också att du ingår i tandvårdsteam tillsammans med tandläkare och tandhygienister. Du kommer i huvudsak att arbeta med assistans samt vid behov i klinikens reception.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Vi erbjuder ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och sedan informeras du om Landstinget och Folktandvården. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutbildad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:38 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.