Tandsköterska till Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga. Välkommen med din ansökan senast den 17 maj.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga är en klinik med två arbetsplatser. Vi är tillsammans ett arbetslag på 30 medarbetare som arbetar med ett delegerat arbetssätt och som tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo. Färjestaden ligger på 10 minuters pendlingsavstånd från Kalmar och fastlandet. Mörbylånga ligger på södra Öland och är mest känt för närheten till det historiska Världsarvet, de många golfbanorna och surfingstränderna. Vi söker nu en tandsköterska som kommer att dela sin tid mellan de två arbetsplatserna.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med ett delegerat arbetssätt där lagarbetet och det personliga ansvaret är mycket betydelsefullt. Våra patienter ska få det allra bästa omhändertagandet. Du kommer att arbeta med varierade arbetsuppgifter, såväl traditionellt assistansarbete som i team med våra tandläkare och hygienister. Du ska även ha möjlighet att ta hand om egna patienter och kunna arbeta i receptionen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som tycker om ett varierande arbete. Du har en positiv inställning, är flexibel samt visar engagemang och viljan att samarbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du kan vara nyutbildad eller erfaren som tandsköterska.

Som nyanställd i Folktandvården erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar under ett år. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:21 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.