Tandsköterska till Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga. Välkommen med din ansökan senast den 30 november.

Vi erbjuder

Hos oss har du som tandsköterska en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Patienterna består av såväl barn som vuxna och dina uppgifter innebär både assistans, sterilarbete, reception och eget patientarbete. Du kommer också att tilldelas egna ansvarsområden och förväntas delta i allt klinikgemensamt arbete.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Vi söker

Du är en utbildad tandsköterska som tycker om ett varierande arbete. Du har en positiv inställning, är flexibel samt visar engagemang och viljan att samarbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du kan vara nyutbildad eller erfaren som tandsköterska. Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Färjestaden/Mörbylånga är en klinik med två arbetsplatser. Vi är tillsammans ett arbetslag på 30 medarbetare som arbetar med ett delegerat arbetssätt och som tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo. Färjestaden ligger på 10 minuters pendlingsavstånd från Kalmar och fastlandet. Mörbylånga ligger på södra Öland och är mest känt för närheten till det historiska Världsarvet, de många golfbanorna och surfingstränderna. Vårt mål är att arbeta på ett teaminriktat arbetssätt som präglas av dialog och ansvarsfördelning inom teamet med patienten i centrum.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:64 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-11-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.