Tandsköterska till Folktandvården i Gamleby

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården i Gamleby. Välkommen med din ansökan senast den 19 april.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Gamleby är en mindre ort belägen strax norr om centralorten Västervik i norra Kalmar län. Området erbjuder en vacker skogsnatur men också närhet till en av landets vackraste skärgårdar. Folktandvården i Gamleby är en lagom stor klinik och här arbetar 3 tandläkare, 2 tandhygienister och 5 tandsköterskor i nära samverkan. Nu vill vi bli fler och söker därför ytterligare en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Patienterna består av såväl barn som vuxna och dina uppgifter innebär både assistans och eget patientarbete. Förutom arbetet på kliniken deltar du också i klinikens utåtriktade verksamhet. Är du nyutbildad får du handledning för att du successivt ska kunna växa in i din yrkesroll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Om Folktandvården i Kalmar län
Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:19 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.