Tandsköterska till Folktandvården Ljungbyholm/Torsås

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Folktandvården Ljungbyholm/Torsås. Välkommen med din ansökan senast den 17 maj.

Vi erbjuder

Som tandsköterska har du en viktig roll i teamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Patienterna består av såväl barn som vuxna och dina uppgifter innebär både assistans, sterilarbete och eget patientarbete. Du kommer också att tilldelas egna ansvarsområden och förväntas delta i allt klinikgemensamt arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, samt viljan och förmågan att arbeta i team. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater. Du kommer främst att arbeta på kliniken i Ljungbyholm. Arbete på kliniken i Torsås kan också förekomma, därför är det en fördel om du har körkort.

Som nyanställd i Folktandvården erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar under ett år. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården Ljungbyholm/Torsås är en klinik med två arbetsplatser och en gemensam klinikchef. Tillsammans är vi ett arbetslag på cirka 20 medarbetare. Båda arbetsplatserna ligger i lantliga och kustnära omgivningar, med pendelavstånd både till Kalmar och Karlskrona. Vi behöver nu bli fler och söker därför ytterligare en tandsköterska.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:24 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.