Tandsköterska till Nybro, Folktandvården i Kalmar län

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Nybro, Folktandvården i Kalmar län. Välkommen med din ansökan senast den 17 maj.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Folktandvården i Nybro är en toppmodern klinik belägen mitt i centrala Nybro. Vi är ett arbetslag på lite drygt 20 medarbetare som nu söker efter ytterligare en tandsköterska som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska kommer du att arbeta med många varierande uppgifter vad gäller kliniskt patientarbete och du bör därför vara organiserad och serviceinriktad som person. Du har en viktig roll i tandvårdsteamet, med möjlighet att påverka arbetssätt och utveckling. Du kan själv vara med och påverka dina arbetstider och din utveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill vara med i vår fortsatta utveckling. Vi värdesätter en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i team. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att du känner ett personligt ansvar och att du har ett bra bemötande mot såväl patienter som arbetskamrater.

Som nyanställd i Folktandvården erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på kliniken och därefter följer intressanta föreläsningar. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:27 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-05-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.