Tandsköterska till Specialist- och sjukhustandvården Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Specialist- och sjukhustandvården Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 26 februari.

Om oss

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och sjukhustandvården i Västervik är en samlad enhet, med avdelningar för parodontologi, oral kirurgi, oral Protetik, barntandvård och sjukhustandvård. På enheten arbetar ca 20 medarbetare med en gemensam enhetschef. Enheten präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. Nu söker vi en engagerad och målmedveten tandsköterska till vår enhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på enheten kommer du att arbeta med assistans, sterilarbete, administration, receptionsarbete, egna patienter och projekt. Du kommer också att tilldelas egna ansvarsområden och förväntas delta i allt klinikgemensamt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i lag. Vi tror på att ta tillvara varje medarbetares kompetens till fullo.

Vår erfarenhet är stor, men vi är självklart också lyhörda för ny kunskap samt för dina önskemål om att vidareutvecklas i arbetet. Är du nyutbildad erbjuder vi en strukturerad handledning som hjälper dig att växa in i din yrkesroll.


Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

För att få en god inblick i hur vi arbetar samt möjlighet att knyta kontakt med kollegor i organisationen finns ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter i hela organisationen.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:2 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.