Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska till Specialisttandvården Västervik

Tandsköterska till Specialisttandvården Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska till Specialisttandvården Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Specialist- och sjukhustandvården i Västervik är en samlad enhet, med avdelningar för parodontologi, oral kirurgi, oral Protetik, barntandvård och sjukhustandvård. På enheten arbetar ca 20 medarbetare med en gemensam enhetschef.

Enheten präglas av lagarbete och framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. Nu söker vi en engagerad och målmedveten tandsköterska till vår enhet. Du kommer i huvudsak att arbeta på avdelningen för sjukhustandvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på enheten kommer du att arbeta med assistans, sterilarbete, administration, receptionsarbete, egna patienter och projekt. Du kommer också att tilldelas egna ansvarsområden och förväntas delta i allt klinikgemensamt arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska och som vill utvecklas tillsammans med oss. Vi lägger stor vikt vid en positiv inställning, flexibilitet, engagemang samt viljan och förmågan att arbeta i lag.

Vi erbjuder ett omfattande introduktionsprogram. Som nyanställd introduceras du först på din klinik och sedan informeras du om Folktandvården och Landstinget. Detta gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:56 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.