Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Tandsköterska/Ortodontiassistent

Tandsköterska/Ortodontiassistent

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandsköterska/Ortodontiassistent. Välkommen med din ansökan senast den 21 juni.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Tandregleringen i Västervik är en väl inarbetad klinik med en specialist, tre ortodontiassistenter och en tandtekniker. Kliniken ligger i nybyggda lokaler vid Esplanadens vårdcentral i Västervik. Administrativt är vi gemensam klinik med Tandregleringen i Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska/ortodontiassistent medverkar du i klinikens alla olika arbetsmoment, med mycket patientkontakt. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet, med ett positivt och öppet förhållningssätt, och med förmåga att arbeta i team.

Kvalifikationer

Om du inte redan är utbildad ortodontiassistent söker vi en tandsköterska med ambition att studera vidare till ortodontiassistent. Folktandvården står för utbildningen, som genomförs på distans i två år. Den praktiska delen kommer i huvudsak att ske på hemmakliniken, medan den teoretiska delen innebär resor till annan utbildningsort några gånger per termin.

Tjänsten är en provanställning på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:37 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Provanställning Anställningstid:Provanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.