Tandtekniker till Specialist- och Sjukhustandvården Folktandvården i Kalmar

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Tandtekniker till Specialist- och Sjukhustandvården Folktandvården i Kalmar. Välkommen med din ansökan senast den 26 oktober.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig som är utbildad tandtekniker, ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi sätter stort värde på personlig lämplighet, samarbetsförmåga och viljan att arbeta med hälsa i en lärande miljö.

Vi söker

Som nyanställd hos oss erbjuds du att delta i ett omfattande introduktionsprogram, först på kliniken, därefter följer information om Landstinget och Folktandvården samt intressanta föreläsningar. Redan som nyanställd får du därmed en god inblick i verksamheten och möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och Sjukhustandvården i Kalmar län består av sju olika odontologiska specialiteter samt sjukhustandvård. Verksamheten präglas av framåtanda och här finns goda möjligheter till ett utvecklande arbete. Vi satsar hårt på ett delegerat arbetssätt med skiftande arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vi söker nu efter en tandtekniker. Vi finns placerade i Kalmar, Oskarshamn och Västervik och är flexibla med din placering beroende på önskemål.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2017:46 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.