Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Teamsekreterare till Barn - och ungdomspsykiatrin

Teamsekreterare till Barn - och ungdomspsykiatrin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Teamsekreterare till Barn - och ungdomspsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 26 juni.

Om oss

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Våra öppenvårdsmottagningar finns i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

BUP norra Kalmar län innefattar mottagningarna Oskarshamn, Västervik och Vimmerby.
Vi söker en medicinsk sekreterare till Barn- och ungdomspsykiatrin i Oskarshamn, tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetet är varierande och dina arbetsuppgifter kommer bestå av journaldokumentation, posthantering, telefonservice samt andra administrativa arbetsuppgifter som överenskommes i samråd med enhetschef. Du samarbetar närmast med sekreterarkollega på plats i Oskarshamn, men har även ett nära samarbete med övriga teamsekreterare i BUP norr.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till medicinsk sekreterare. Goda språkkunskaper och administrativ skicklighet är avgörande kvalifikationer för arbetet. Det är också viktigt att du är van datoranvändare och att du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Ett extra plus är om du har kunskap om journalsystemet Cosmic.

Som medicinska sekreteraren har en central roll inom teamet. Du har kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet, såsom gott bemötande, serviceanda och flexibilitet. Det är viktigt att du har förmågan att se till helheten och verksamhetens bästa.
Vi vill att du har körkort.

Kontaktpersoner
Petra Gustavsson Teamsekreterare
0490- 17 672

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2016:36 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-06-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.