Tekniker-Snickare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Tekniker-Snickare. Välkommen med din ansökan senast den 23 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält med arbetsuppgifter inom hela vår verksamhet, drift och service. Du kommer hos oss att arbeta som tekniker med inriktning mot snicker- och byggnadsarbete. Drift- och servicegruppen utgörs idag av 19 tekniker som arbetar med den dagliga driften av våra fastigheter.

Vi söker


Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom bygg eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig samt mångårig och allsidig yrkeserfarenhet inom snickeri. Om du har erfarenhet av plattsättning, är det meriterande. Du har god datorvana och B-körkort.

Du förväntas ha ett gott ordningssinne, vara strukturerad, flexibel, och ha en utpräglad servicekänsla. Du har ett genuint intresse för teknik och snickeri. Det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete självständigt och på ett, för verksamheten, effektivt sätt. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och förmågan att kunna arbeta självständigt och i grupp inom givna ramar.

Vår arbetsplats

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Inom basenheten Fastighetsdrift ansvarar vi för drift och underhåll av landstingets komplexa byggnader och utrustningar. Vi arbetar med avancerad teknik, vilket är en stor del av dagens sjukvård. Det är extra viktigt att den tekniska utrustningen fungerar och utvecklas, eftersom den kan vara med och rädda liv. Vi har drygt 50 medarbetare vid de tre sjukhusen i länet. Nu söker vi en drifttekniker/snickare till fastighetsdriften på Länssjukhuset i Kalmar!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2017:15 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-09-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.