Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Telefonist Folktandvårdens kontaktcenter

Telefonist Folktandvårdens kontaktcenter

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Telefonist Folktandvårdens kontaktcenter. Välkommen med din ansökan senast den 30 augusti.

Om oss

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare.

Folktandvårdens kontaktcenter ska öka tillgängligheten och förbättra omhändertagandet av våra kunder. Kontaktcentret startar sin verksamhet i projektform den 1 januari 2017 och kommer att inrymmas i Folktandvården Ljungbyholms lokaler som ligger i lantlig och kustnära omgivning, med pendelavstånd till både Kalmar och Karlskrona. Vi söker nu två telefonister.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som telefonist på Folktandvårdens kontaktcenter besvarar du inkommande samtal och bokar tid åt kunder med akuta besvär. De kliniker som ingår i projektet är Folktandvårdens kliniker i Kalmar kommun, det vill säga Smålandsgatan, Berga centrum, Lindsdal och Ljungbyholm. Tjänsten kan även innehålla vissa administrativa arbetsuppgifter åt klinikerna som deltar i projektet, exempelvis tolkbokning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av telefonsupport. Om du har tandvårdsbakgrund är det meriterande men inget krav. Datorvana och goda språkkunskaper i svenska och engelska är ett måste. Ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande. Som person är du lyhörd med en god servicekänsla och har förmågan att bygga upp och underhålla relationer med dina kunder, såväl internt som externt. Du har förmåga att fatta snabba och genomtänkta beslut med fokus på patientsäkerhet. Tjänsten ställer höga krav på en flexibelt och lösningsfokuserat förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2016:41 Placering/enhet:Folktandvården Antal platser:2 Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid 2017-01-01 till 2017-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar indviduell lönesättning Ansök senast:2016-08-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.