Trafikledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Trafikledare. Välkommen med din ansökan senast den 17 oktober.

Om oss

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik.
Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region.
Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har viljan, ambitionen och kunskapen att vara med och stärka kollektivtrafikens konkurrenskraft så att fler i framtiden väljer att åka kollektivt.

Kalmar Länstrafik har en egen trafikledningscentral för all busstrafik i länet. Nu utannonserad befattning innebär daglig trafikledning av linjetrafik, störningsledning, uppföljning av trafik och kundtjänst. Arbetet innebär många kontakter med förare, trafikföretag, resenärer och övriga företag inom branschen. Du kommer att ingå i vårt team vad gäller kontakten med våra samarbetspartners.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning från transportbranschen eller annan arbetslivserfarenhet inom området som vi bedömer likvärdig. Positivt är om du har utbildning/erfarenhet inom kollektivtrafiken. Som person söker vi dig som är stresstålig, kommunikativ, lyhörd och strukturerad. Du ska kunna se det möjliga i det omöjliga. Viktigt är att du kan arbeta/verka självständigt men också kunna fungera som en del i ett team.

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2016:2 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2016-10-15 till 2017-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.