Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Trafikplanerare med inriktning skolskjutsplanering

Trafikplanerare med inriktning skolskjutsplanering

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Trafikplanerare med inriktning skolskjutsplanering. Välkommen med din ansökan senast den 10 oktober.

Om oss

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik.
Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region.
Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har viljan, ambitionen och kunskapen att vara med och stärka kollektivtrafikens konkurenskraft så att fler i framtiden väljer att åka kollektivt.

Kalmar länstrafik planerar skolskjustrafik åt länets kommuner. Nu utannonserad befattning innebär planering av kollektivtrafik i Kalmar län, med huvudinriktning av kommunernas skolskjutstrafik och därtill uppföljning av utförd trafik med dess ekonomi.
Arbetet innebär många kontakter med kommuner, myndigheter och övriga företag inom branschen, du ingår i vårt team vad gäller kontakten mot våra samarbetspartners.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning inom samhällsplanering eller annan relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet som vi bedömer likvärdig. Ett plus är om du har utbildning/erfarenhet inom området kollektivtrafik samt därtill varit verksam i en politiskt styrd organisation/verksamhet.

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2016:1 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-10-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.