Turistvärd/värdinna

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folkhögskolorna söker Turistvärd/värdinna. Välkommen med din ansökan senast den 12 april.

Du kommer att få arbeta i en utvecklande och inspirerande folkhögskolemiljö där skolan ligger centralt och naturskönt i Vimmerby. Vimmerby folkhögskola har en verksamhet som består av Allmän kurs på grund- och gymnasienivå samt tre eftergymnasiala yrkesutbildningar. Dessutom har vi en hel del kortkurs- och konferensverksamhet. Vi har cirka 40 medarbetare och cirka 300 deltagare på våra långa kurser. Vimmerby folkhögskola är en av fyra landstingsfolkhögskolor i länet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vimmerby folkhögskola söker turistvärdar med arbetsuppgifter inom rum och lokalstäd samt frukostservering. Folkhögskolan har 30 rum för uthyrning fördelade på 1-4 bäddsrum, samt frukostservering för mellan 20-70 gäster.
Tjänsten omfattar i huvudsak tidsperioden 19/6 -17 - 18/8-17 men det kommer finnas möjlighet att börja tidigare. Tjänsten innefattar även helger.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann, glad, flexibel och tycker om att arbeta med människor. Du ska ha förmågan att jobba både självständigt och i team, vara ansvarsfull och vara stresstålig. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav. Utöver svenska är engelska samt tyska ett stort plus.

Om tjänsten

Referensnummer:Skolor:2017:5 Placering/enhet:Folkhögskolorna Antal platser:2 Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:19/6 -17 - 18/8-17 Sysselsättningsgrad:Heltid - deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-04-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.