Underläkare Barn- och Ungdomskliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Underläkare Barn- och Ungdomskliniken. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På grund av föräldraledigheter söker vi nu en leg läkare för längre vikariat under 2017

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Barn o ungdomskliniken ger specialiserad vård till barn och ungdomar
0 - 18 år. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt.

Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Vi jobbar mot visionen ' Fokus på barn är givet, de är det framtida livet'

Vi har ca 19 000 barn i vårt upptagningsområde. 2015 föddes det 907 barn på vår förlossningsavdelning. På neonatalenheten tar vi hand om barn från graviditetsvecka 30.

På avdelningen ges specialiserad vård inom barn- och ungdomsmedicin, kirurgi, ortopedi, hud, ögon och öron och i vissa fall även barn- och ungdomspsykiatri.
Miljön är viktig för ett barn som vårdas på sjukhus. De behöver närhet till föräldrarna, flexibel och barnkunnig personal, ett bra rum och lekmöjligheter. Det får de hos oss. Vi är specialiserade på barnsjukvård och ger en omvårdnad som är anpassad efter barns och ungdomars ålder och behov.

Barn o ungdomskliniken har två mottagningar, en i Västervik och en i Oskarshamn. Vårdavdelningen (7 vårdplatser) finns på Västerviks sjukhus, där finns också neonaltalavdelningen (5 vårdplatser), dagsjukvård, lekterapi och sjukhusskola.

Kvalifikationer

Leg läkare
Intresse för pediatrik förutsätts och erfarenhet från området är meriterande

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:141 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:100 % Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.