Underläkare sommarvikariat 2017

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Underläkare sommarvikariat 2017. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari.

Om oss

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Sommaren 2017 erbjuder vi 3-5 platser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som underläkare arbetar du i huvudsak på avdelningen med de för underläkare sedvanliga arbetsuppgifter. På kliniker med jourtjänstgöring kan det bli aktuellt med förstärkningsjour efter introduktion. Som icke legitimerad läkare arbetar du alltid med handledning under jourerna, ensamarbete förekommer inte.

Kvalifikationer

Läkarexamen i Sverige eller i ett annat nordiskt land alternativt beslut från Socialstyrelsen om att fullgöra allmäntjänstgöring.

Om du studerar medicinsk grundutbildning vid en svensk fakultet krävs fullbordade studier till och med den nionde terminen med godkända kurser och prov. Om du studerar i ett annat EU-land, Norge, Island, Liechtenstein eller Schweiz ska du ha fullbordat studier till och med den nionde terminen med godkända kurser och prov samt att Socialstyrelsen beviljar ett särskilt förordnande.

Goda språkkunskaper i de skandinaviska språken. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2016:117 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-01-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.