Underläkare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Underläkare. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

Mottagnings och avdelningsarbete.

Hör gärna av dig för mer information!

Vi söker

Läkarexamen eller legitimerad läkare.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Onkologi är en av de specialiteter som utvecklas snabbast idag. Den är forskningsintensiv och står för merparten av alla nyregistrerade läkemedel. Patienterna kommer att kunna erbjudas många fler behandlingsmöjligheter de närmaste åren. När det gäller arbetsuppgifter så erbjuder onkologin en stor bredd med alltifrån strålbehandling och medicinska behandlingar till patientkonferenser.

Vår klinik är en länsklinik med verksamhet både i Kalmar och Västervik. I Kalmar har vi strålbehandling med två linjär acceleratorer, en cytostatikamottagning med 19 behandlingsplatser samt fem onkologiska vårdplatser på en kirurgavdelning. I Västervik har vi en behandlingsenhet för poliklinisk medicinsk onkologisk behandling.

På kliniken jobbar cirka 60 medarbetare. På läkarsidan har vi idag åtta specialisttjänster och fem ST-läkartjänster. På kliniken har vi stort fokus på den individuella utvecklingen för våra medarbetare där vi utgår från en årlig utvecklingsplan för varje medarbetare.

Vi söker nu en underläkare för ett vikariat under 6 månader i första hand.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:73 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Tillträde enligt överenskommelse, vikariat 6 månader. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2017-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.