Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Undersköterska Asyl- och flyktinghälsovården

Undersköterska Asyl- och flyktinghälsovården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Asyl- och flyktinghälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 29 maj.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Asyl - och flyktinghälsovården är en länsövergripande enhet i Landstinget i Kalmar län. Vi arbetar dels vid den stationära mottagningarna i Hultsfred och Kalmar men även med mobil verksamhet ute i länet Vi erbjuder alla nyanlända asylsökande och flyktingar individuell hälsoundersökning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Du kommer att till största delen att arbeta på lab på vår mottagning i Hultsfred men också i förekommande fall ute i den mobila verksamheten.
I ditt arbete kommer du att arbeta med att organisera vårt lab, provbeställning, provtagning och efterarbete med prover.

Som medarbetare i teamet kommer du aktivt att delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete.

Fackligt företrädare Larita Vigander 0490-86230

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutsjukvård som har ett gediget intresse för att arbeta med människor från andra kulturer.
Språkkunskaper i engelska är ett krav ytterligare meriterande är om du kan arabiska eller Dari/persiska. Du bör också besitta förmåga att arbeta självständigt, att uttrycka dig väl i svenskt tal och skrift och ha organisationsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innehav av körkort är önskvärt.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:45 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-05-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.