Undersköterska Emmaboda Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Emmaboda Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 9 juli.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta med provtagning, undersköterskemottagning och att assistera läkarna. Vi söker dig som har känsla för kundbemötande, är flexibel och vill aktivt arbeta med utvecklingsuppgifter. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. Vi har högt i tak och ett gott samarbete i arbetsgruppen.

För att trivas hos oss är det bra om du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta samt är socialt utåtriktad. Det är viktigt för oss att bemöta våra patienter med respekt och i positiv anda. Du är flexibel, positiv och noggrann person som gillar att arbeta i högt tempo. Vi lägger således stor vikt vid personlig lämplighet och gott bemötande.

Vi söker

Du som söker är utbildad undersköterska med inriktning mot sjukvård/akutsjukvård. Har du tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete är detta meriterande. Vi ser gärna att du även har kännedom om vårt journalsystem Cosmic och har vana från mottagnings- och lab-arbete.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Emmaboda Hälsocentral är en trevlig, välfungerande och välbemannad hälsocentral med cirka 6700 listade patienter. På hälsocentralen finns specialister i allmänmedicin, distrikts- och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor, fotvårdsterapeut och medicinska sekreterare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:76 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid eller enligt önskemål Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-07-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.