Undersköterska Intensivvårdsavdelningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska Intensivvårdsavdelningen. Välkommen med din ansökan senast den 9 juni.

Vi erbjuder

Du kommer att vårda patienter som är i behov av avancerad sjukvård inom i huvudsak medicinsk intensivvård och hjärtintensivvård. Dina främsta arbetsuppgifter är patientens omvårdnad och övervakning. Avdelningen har fyra vårdplatser.
Vi kommer överens om din introduktion så att det känns bra för dig. Du har ett eget ansvar att tillsammans med oss fördjupa dina kunskaper och kompetens inom området intensivvård.

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård till patienter, anhöriga och närstående. Det är av stor vikt att du samverkan och medverkar i tvärprofessionella team inom intensivvårdsområdet. Vidare tar du ansvar för bemötande och förhållningssätt då avdelningen är mån om att alla har ett gemensamt synsätt. Vi tror att det skapar hög kvalité i omvårdnadsarbetet och trygghet när vi möter människor.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård/akutsjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom området intensivvård.
Som person är du engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:32 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:vikariat sex månader med möjlighet till förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.