Undersköterska medicin

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska medicin. Välkommen med din ansökan senast den 30 oktober.

Vi erbjuder

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar. Kliniken har totalt 46 vårdplatser för internmedicinska patienter, fem vårdplatser för geriatriska patienter och två vårdplatser för palliativ vård. Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad.

På avdelning 41 vårdas patienter med lungsjukdomar, blodsjukdomar och diabetes. Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Inom avdelningen arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra mål. Vi arbetar i team där stor vikt läggs vid samarbete. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med högt tempo då passar du hos oss.

På avdelningen arbetar vi med rotationstjänstgöring, vilket innebär att du även tjänstgör under helger. Vi har individuell schemaläggning.

Vi söker

Du är utbildad undersköterska. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi jobbar löpande med rekryteringsprocessen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.
Oskarshamns sjukhus har det lilla sjukhusets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Vi arbetar med ständiga förbättringar och har utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" 2012, 2014, 2015 och 2016 baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2017:65 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Deltid med erbjudande om heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.