Undersköterska Rehabbassängen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska Rehabbassängen. Välkommen med din ansökan senast den 28 juli.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är intresserad av träning med patienter i vatten, ett spännande och utvecklande arbete i ett litet arbetslag. Dina arbetsuppgifter består i att bl.a. att på delegation från fysioterapeut /sjukgymnast instruera patienter i träning, leda grupper, assistera fysioterapeut /sjukgymnast.

Vi söker

Du är undersköterska och har erfarenhet av rehabilitering och träning. Du ska ha vattenvana och vara simkunnig.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga och tycka om att jobba självständigt. Att hantera stress och kunna göra snabba prioriteringar är en förutsättning. Du är positiv och sätter patientens bästa i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehabbasängen ingår i Rehab Söder och har som uppdrag att erbjuda medborgarna i Södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist som primärvårdsnivå. Hos oss kan du arbeta både på Länssjukhuset i Kalmar och inom primärvård/distriktrehabilitering.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:87 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2017-07-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.