Undersköterska Slottsgatans hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Slottsgatans hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 15 december.

Vi erbjuder

Vi söker
undersköterska med kompetens inom primärvård med fokus på lab-verksamhet och övriga förkommande arbetsuppgifter på hälsocentral. Du ska ha erfarenhet, vara entusiastisk, effektiv, nytänkande, utvecklande och kreativ. Du ska se Dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt. Du ska ha förmåga att ge våra patienter ett trevligt bemötande även i stressade situationer.

Vi erbjuder
ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag.

Är Du intresserad av att arbeta vid Slottsgatans Hälsocentral - kontakta oss!

Vi söker

Undersköterskeexamen. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera smidigt i olika teamarbeten. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Så arbetar vi
Slottsgatan har ca 11000 personer listade på läkarmottagningen. Vi har ett öppet utvecklingsklimat och arbetar med systematisk kvalitetssäkring för en patientsäker verksamhet och för att hantera utmaningarna inom primärvården.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:160 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-01-01 till 2018-08-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-12-15 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.