Undersköterska till Familjecentralen, Hultsfred

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska till Familjecentralen, Hultsfred. Välkommen med din ansökan senast den 12 mars.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär bland annat receptionsarbete med bokningar och registreringar i Cosmic datasystem. I övrigt sedvanligt mottagningsarbete som undersköterska.

Visstidsanställning 80 % måndag-torsdag.

Tillträde snarast och fram till 31/12 2017 med möjlighet till eventuell förlängning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning. Erfarenhet av Cosmic önskvärt. Arbetet kräver datavana och goda kunskaper i engelska. Receptions- och mottagningsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har god förmåga att bemöta personer från olika kulturer.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2017:31 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Allmän visstid Anställningstid:Allmän visstid Sysselsättningsgrad:80% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2017-03-12 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.