Undersköterska Torsås och Söderåkra HC

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Undersköterska Torsås och Söderåkra HC. Välkommen med din ansökan senast den 26 februari.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Torsås och Söderåkra Hälsocentral är en basenhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i arbetsgrupperna. Vi arbetar med primärvårdens hela uppdrag och har mottagningar inom olika specialiteter. Basenheten har totalt ca 7000 listade patienter.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Som undersköterska kommer du att arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter på mottagningen såsom provtagning och läkarassistans. Vi söker dig som är positiv, flexibel, serviceinriktad samt har lätt för att samarbeta och utveckla verksamheten. Du kommer att arbeta som undersköterska på båda hälsocentralerna hela dagar eller del av dagar utifrån schema som vi skapar tillsammans i gruppen.

Kvalifikationer

Omvårdnadsprogrammet gymnasiet 3 år med inriktning mot sjukvård eller likvärdig utbildning. Vana från mottagnings- och lab.arbete är meriterande samt kunskaper i sårvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet och kompetens inom primärvård och självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2017:10 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-26 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.