Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni.

Vi erbjuder

I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadskonceptet patientnärmre vård.

Vi söker

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och minst ett par års yrkeserfarenhet. Som person vill vi att du är positiv, serviceinriktad, flexibel, ambitiös, engagerad och ansvarstagande. Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av avdelningen. Vidare är du lugn, stabil och har förmåga att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Geriatriska kliniken, Avdelning 32, Länssjukhuset i Kalmar. På avdelningen finns för närvarande 28 vårdplatser fördelade på två plan. Vi arbetar bland annat med akutgeriatrik, ortopedisk rehabilitering, sårvård och demensutredningar. Vård av äldre är en viktig och betydelsefull verksamhet inom Landstinget som kommer att öka i omfattning framöver. Vi vet hur stimulerande det är och hur mycket det ger tillbaka att arbeta med äldre personer. Nu kan vi erbjuda dig att vara en del i denna verksamhet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2017:76 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av arbetstid komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-06-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.