Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Upphandlare/Inköpare

Upphandlare/Inköpare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Upphandlare/Inköpare. Välkommen med din ansökan senast den 11 september.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi på Upphandlingsenheten genomför länsövergripande upphandlingar för hela landstinget och konsulterar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Har du ett stort intresse för inköp och strategiska affärer? Är du pedagogisk, nyfiken och analyserande med väl utvecklad servicekänsla? Då har vi jobbet för dig!

I tjänsten som inköpare/upphandlare kommer du i kontakt med landstingets verksamheter och ger stöd i större och/eller mindre upphandlingar. Du kommer att arbeta både enskilt och i team med övriga medarbetare och därmed bidra till utvecklingen av vår verksamhet så att vi blir ännu bättre. Tjänsten är placerad i Kalmar och kommer att innefatta en del resor inom länet och övriga landet, därav krävs B-körkort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant eftergymnasial utbildning, gärna med inslag av Lagen om offentlig upphandling (LOU). Vi ser även gärna att du har erfarenhet av inköp och/eller upphandling samt att du har viss vana av förhandling, projektledning och ekonomiska styrprinciper. Det är bra om du tidigare har figurerat inom offentlig sektor, som exempelvis anställd eller som säljare. Vidare är det en förutsättning att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du har ett strategiskt förhållningssätt och kan se både nuläge och framtid. Du är lyhörd samtidigt som du besitter hög integritet, är diplomatisk i ditt förhållningssätt, pedagogisk och strukturerad. Vidare vill vi att du som person är prestigelös och flexibel, med en god samarbetsförmåga och en vilja att precis som vi bidra till den positiva stämningen på kontoret. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder ett arbete i en positiv och dynamisk miljö där vi arbetar utifrån våra kärnvärden öppet, engagerat och kunnigt. Vi ser positivt på mångfald och därför eftersträvar vi sökande med olika etnicitet, ålder och kön.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:21 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-11 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.