Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Upphandling-/Inköpschef

Upphandling-/Inköpschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsservice söker Upphandling-/Inköpschef. Välkommen med din ansökan senast den 20 september.

Om oss

Landstingsservice är en av landstingets åtta förvaltningar. Vi består av medarbetare från flera olika yrkesgrupper som har specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för landstingets alla verksamheter.

Vi på Upphandlingsenheten genomför länsövergripande upphandlingar för hela landstinget och konsulterar alla våra verksamheter i avtals- och upphandlingsfrågor.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utmanande uppdrag som upphandling-/inköpschef för Landstinget i Kalmar län. I ditt uppdrag ingår att på bästa sätt tillvarata landstingets intressen genom att utveckla mål och strategier för verksamheten inom upphandling och inköp.

Som upphandling-/inköpschef ansvarar du för enhetens personal, ekonomi, arbetsmiljö samt kvalitets- och utvecklingsarbete. Du är närmaste chef för enhetens 20 medarbetare och har som fokus att stödja och utveckla medarbetare och gemensamma arbetssätt inom landstinget. På Landstingsservice arbetar vi med ständiga förbättringar och utifrån vår värdegrund om ett öppet, engagerat och kunnigt ledar- och medarbetarskap.

Landstinget tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer men med en tillsvidareanställning inom förvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en engagerad ledare med god förmåga att utveckla och inspirera dina medarbetare. Du tycker om att leda i förändring, har integritet och förmåga till överblick. Du skapar ett gott samarbetsklimat med hög servicenivå till landstingets alla förvaltningar samt skapar goda relationer med våra uppdragsgivare, leverantörer och kunder. Du har relevant högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har också flerårig chef- och ledarskapserfarenhet.

Du är en erfaren förhandlare med ett affärsmässigt förhållningssätt och med god vana av avtalsarbete. Du är strukturerad och resultatinriktad. För tjänsten kommer vi även att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort erfordras då uppdraget är länsövergripande. Placeringsort är Kalmar.

Känns detta som ett roligt och utmanande uppdrag för dig? Ansök då genom att bifoga personligt brev och CV. Till din ansökan ser vi gärna att du bifogar en beskrivning på hur du ser på chef- och ledarskap samt på förändrings- och utvecklingsarbete generellt.

Välkommen med din ansökan!

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om tjänsten

Referensnummer:LS:2016:22 Placering/enhet:Landstingsservice Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-09-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.