Utredare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Utredare. Välkommen med din ansökan senast den 24 augusti.

Om oss

Landstingsdirektörens stab består av medarbetare som stödjer landstingets verksamhet inom bland annat ekonomi, personal, juridik, hälsoval, information, kommunikation, utveckling, folkhälsa och planering.

Planeringsenheten i Landstingsdirektörens stab ansvarar för övergripande planeringsfrågor, främst inom hälso- och sjukvårdsområdet. Vi bedriver bland annat utredningsarbete, ansvarar för läkemedelsfrågor, kunskapsstyrning och regionsjukvård.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Planeringsnheten söker nu en utredare som kan utarbeta beslutsunderlag, planera, följa upp och granska verksamheter och projekt samt genomföra större utredningar. Du ska ha kunskaper i utredningsmetodik och erfarenhet av utredningsarbete, gärna i offentlig verksamhet. Kunna skaffa bakgrundsfakta, sammanfatta, analysera och granska insamlat material. I arbetsuppgifterna ingår också att delta i projekt och arbetsgrupper med övriga samverkanspartners till landstinget så som kommuner, Regionförbund, Länsstyrelse m.fl.

Dina uppdrag kan komma att beröra många delar av landstingets verksamhet inklusive samverkan i den sydöstra sjukvårdsregionen. Intresse och eller erfarenhet av uppföljning av medicinska resultat är meriterande liksom erfarenhet av området psykisk ohälsa och asyl- och integrationsfrågor.

Kvalifikationer

Du har god planerings- och organisationsförmåga samt lätt för att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift. Du är flexibel, driven, självgående och har lätt för att samarbeta med andra. Akademisk examen, helst på magisternivå inom offentlig förvaltning eller annan lämplig utbildning krävs. Erfarenheter från hälso- och sjukvårdssektorn är meriterande.

Erfarenhet av arbete med styrningsfrågor ur ett helhetsperspektiv gärna i politisk styrd organisation är önskvärd liksom vana vid att arbeta ledningsnära samt erfarenhet av processorienterat arbetssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, god initiativförmåga, flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang.

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2016:17 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.