Utvecklande sjuksköterskejobb på Medicinavdelning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Utvecklande sjuksköterskejobb på Medicinavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 28 februari.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken i Västervik har en bred verksamhet och vi arbetar med invärtes medicin, specialiserad rehabilitering och geriatrik.

Medicinavdelning 5 är en allmän internmedicinsk avdelning, här ger vi vård och omsorg till multisjuka patienter och patienter som är i behov av utredning. Vanliga undersökningar är skopier, biopsier, blodprovskontroller och röntgenundersökningar. Flertalet patienter är jourfall med skiftande besvär. På avdelningen finns specialister i neurologi, reumatologi, hematologi, lungsjukdomar och internmedicinska sjukdomar. Mottagningar för KOL, sömnapné och diabetes är knutet till avdelningen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Är du den vi söker?

Som sjuksköterska hos oss kommer du att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Vi kan erbjuda ett varierande arbete som passar dig som vill och kan ta egna initiativ.

Du får ett stimulerande arbete som sjuksköterska och introduktion under erfaren handledning. Som sjuksköterska på avdelningen kommer du att utveckla en bred kompetens.

Du blir del av ett team som arbetar för en positiv arbetsmiljö och där allas idéer respekteras och välkomnas. Vi söker dig som är intresserad av ett stimulerande och meningsfyllt arbete.Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.

Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetstider eftersom vi tillämpar individuell schemaläggning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

Du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor.
Som person är du positiv och ser möjligheter med förändringar och trivs med att arbeta nära andra yrkesgrupper i team. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och ansvarstagande i ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, noggrannhet och social kompetens.

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:104 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-02-28 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.