Utvecklingssamordnare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Utvecklingssamordnare. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober.

Vi erbjuder

Som utvecklingssamordnare arbetar du på uppdrag av psykiatridirektören och har ett konsultativt förhållningssätt gentemot verksamheterna och dess chefer.
Du förväntas stimulera och stödja vårdens kvalitets- och utvecklingsprocesser och samordnar även lokala processledare.
I olika fora representerar du landstingets Psykiatriförvaltning såväl internt som externt.
Det kan handla om samverkan med vårdgrannar, kommuner, regional samordning och i vissa fall även nationellt.
Ett ansvarområde är medverkan i sydöstra regionens kunskapscentra (RCPH).

Som du märker kan vi erbjuda dig ett arbete med stor variation.

Vi söker

Du har relevant högskoleutbildning och ledarskapsutbildning samt mångårig erfarenhet av arbete som chef.
Vi vill att du har erfarenhet av och utbildning inom processorienterat arbetssätt. Du förväntas kunna arbeta såväl självständigt som att samverka i interna och externa sammanhang. Din kommunikativa förmåga är hög.
För att lyckas och trivas som utvecklingssamordnare behöver du vara mycket verksamhetsinriktad och ha en stor initiativförmåga. Det ställs även krav på pedagogisk och analytisk förmåga samt en hög ansvarskänsla.
Eftersom resor över länet ingår i ditt arbete ska du inneha B-körkort.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Förvaltningsstabens medarbetare utgår från psykiatridirektören och ger stöd och service utifrån sina respektive professioner till verksamheterna i länets specialistpsykiatri. Här finns länsövergripande funktioner inom ekonomi, personal, vårdutveckling.
Psykiatriförvaltningen befinner sig i en intressant och intensiv utvecklingsfas. Med en länsövergripande verksamhet behövs såväl förvaltningsgemensam riktning, som skillnader utifrån lokala förutsättningar. Vi behöver förstärkning av dig som kan föra utvecklingsarbete fortsatt framåt och hålla samman förvaltningens utvecklingsarbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2017:60 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2017-10-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.