Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Verksamhetschef basenheten Södra Öland

Verksamhetschef basenheten Södra Öland

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef basenheten Södra Öland. Välkommen med din ansökan senast den 17 april.

Om oss

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Arbetsplats: Färjestaden och Mörbylånga hälsocentraler.

Basenheten Södra Öland har Mörbylånga kommun som upptagningsområde och inom kommunen finns två hälsocentraler, Färjestadens hälsocentral, ca 9650 listade och Mörbylånga hälsocentral, ca 3700 listade.

Hälsocentralerna erbjuder hälso- och sjukvård inom specialistområdet allmänmedicin och arbetar hälsofrämjande enligt Landstingets riktlinjer för en Hälsocentral inom Hälsoval Kalmar län.

På hälsocentralerna arbetar flera yrkesgrupper såsom specialister i allmänmedicin, ST och AT läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och läkarsekreterare. Det finns flera väl fungerande sjuksköterskeledda mottagningar. t ex diabetes, blodtryck, demens och livsstil

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar ett utvecklingsinriktat ledarskap som förmår skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden.

Ditt chefskap ska vila på primärvårdsförvaltningens värdegrund och vision om hälsolänet. Vi vill att du ska ha ett tydligt chefskap som kännetecknas av tillit till medarbetarnas engagemang och vilja att ta ansvar. Ditt ledarskap ska kännetecknas av öppenhet, kunnighet och engagemang. Du ska vara en förebild och agera konsekvent. Att vara chef hos oss innebär också att kunna förena rollerna chef, ledare och strateg.

I arbetsuppgifterna ingår bl a att:
- tillgodose kraven på hög patientsäkerhet och god vård
- tillse att samverkan och samordning med andra enheter fungerar på ett för patienten tillfredsställande sätt
- personalens kompetens upprätthålls genom adekvata vidareutbildningsinsatser
- arbeta kostnadseffektivt och ta ansvar för basenhetens ekonomi
- arbeta med personaladministration på lokal nivå
- ansvara och verka för en god arbetsmiljö
- ansvara för kvalitets- och utvecklingsarbetet

Kvalifikationer

Chefskapet är tidsbegränsat och storleken på chefsuppdraget kommer att diskuteras. Vi erbjuder fast anställning i organisationen inom ditt yrke.
Ledarerfarenhet eller utbildning i ledarskap är meriterande.
Speciell vikt läggs vid bemötande, öppen kommunikation, engagemang och flexibilitet inom ramen för ett professionellt förhållningssätt.

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2016:28 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Chefskapet är tidsbegränsat, fast anställnings i organisationen inom ditt yrke. Sysselsättningsgrad:Särskilt visstidsförordnande Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-04-17 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.