Startsida/Jobba hos oss/Sök lediga jobb/Verksamhetschef Hudkliniken

Verksamhetschef Hudkliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Verksamhetschef Hudkliniken. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Om oss

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har 156 somatiska vårdplatser och 59 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hudkliniken i Västervik är en relativt liten klinik med ett tio-tal medarbetare som ger specialiserad diagnostik och behandling av hudsjukdomar. Vi har mottagningsverksamhet på både på Västerviks och Oskarshamns sjukhus. Inom kliniken finns också STI-mottagning. På Hudkliniken i Västervik finns möjlighet till medicinsk behandling med bad, UVB/UVA-ljus, Bucky och PDT och vi utför hudkirurgi i mindre omfattning. Vårt mål är att ge en god evidensbaserad vårdkvalitet med patienten i centrum.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Arbetsuppgifter

Verksamhetschefen för Hudkliniken har ansvaret för medarbetarna, ekonomin och utvecklingsarbetet. Samverkan med andra inom hälso- och sjukvården på sjukhuset eller inom regionen är också en del i uppdraget. Arbetet kräver ett helhetsperspektiv på hälso- och sjukvård och du ska sträva efter god användning av våra resurser. Du blir en ledare i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar och en del av sjukhusets ledning. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande jobb. Varje dag!

Kvalifikationer

Vi söker en ledare som är trygg och transparent med god kommunikativ förmåga. En ledare som är tydlig och har förmåga att skapa god kultur och delaktighet. Du ska på ett tydligt sätt realisera sjukhusets och klinikens vision, mål och resultat.
Tidigare praktiska erfarenheter av patientrelaterad vård är meriterande liksom ledarskapsutbildning eller tidigare erfarenheter som chef.
Uppdraget som verksamhetschef är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.
Sysselsättningsgrad
Heltid. Uppdraget som verksamhetschef är deltid 50 %, det kombineras med andra arbetsuppgifter/uppdrag på 50 %.
Tillträde
Efter överenskommelse
Lön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Upplysningar
Henrik Holmberg, sjukhuschef, tfn 0490-874 14
Annegret Lautwein, medicinsk ansvarig läkare hudkliniken, 0490-869 75
Larita Vigander, facklig företrädare Kommunal 0490-862 30
Mattias Johnsson, facklig företrädare Vårdförbundet 0490-863 78
Patrik Ålstam, facklig företrädare Vision 0490-869 55
Johanna Östberg, facklig företrädare SACO 0490-860 00
Moa Bodlund Odensten, facklig företrädare SACO, Läkarföreningen, 0490-860 00

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2016:83 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2016-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.